Create your own message at BlingyBlob.com
Niggers lifes Blog images

Blog images

Niggers lifes

Dobrodošli na nas blog

30.01.2007.

D@ca

Ovo mi je jedan od naj jarana,super lik,stalno zajebava cesku i ostale nastavnike.ide sa wantedom u razred ima curu i samo taku haha.Sad se osisao,svi mu govore da mu dobro stoji a on govori da ga je BRICO obrijo(UNISTIO)Vazda je na msn a ako nije tu onda je napolju a ako nije tamo onda je u supi a ako nije ni tamo onda je kod tetke na rucku haha sto ga ja nabroja.Voli zensko drustvo ali vise voli musko,prava je raja eto neam sta da kazem vise BRICO

28.01.2007.

Budala i sminkeR

Ovaj je lik potpuno lud,malo je zajeban po prirodi i voli da se oblaci sminkerski,zna covijek prosut ko niko ali i njega znaju prosut,kao npr ja hah sala ma lik je totalna raja uvijek je spreman pomoci i pobit se za prijatelja e to ja zovem raja ma covijek je cool totalno boli ga ku.. ima love ima lanaca oko sebe ima prijatelja ali mu fali ono najblojeTREBE eto almire potrudi se jeboga ti bice i tog haj nea veze nije ljubav paradajiz

28.01.2007.

Shit the school is cloose haha

jojjjjjj pocinje skola sutraaaaaaaaaa aj dozivicu slom pa stvarno su dosadni.bolje da su nam dali jos jedan mijesec ali neka bolje je vako onda bi nadoknadivali na ljeto one week,a to mnogi mrze.Sta je ovo nea snijega uopste,nije ovo Sarajevo normala,pa prije 1 mijesec neki englezi su najavili da ce biti paklene vrucine na ljeto u da je to pa da raja hoda u majicama a cure i minicima i mokrim majicama hahah sto sam duhovit sta cu samo dolazi,hahaeto ljudi vidimo se ljubi vas wanted(corn) joj ode nam raspust gotovo je igranje i zajebavanje hajmo ljudi dignite rucne skole je iza COSE

27.01.2007.

budala (mirz@)

Ovaj je lik budala nad budalama nisam vidjeo ludeg lika od ovog,samo zajebava nastavnike,ljude oko sebe zato nekad primi koji samar i tak ma budala prava nazalost nea msn ali kad ga dobije znat te ga svi ja mislimmmmmm da nema curu pa mozete da ga lako osvojite,sve ga cure obozavaju nema sta eto mirz@ pozdravljam te usput pa se cujemo molim vas ostavljajte komentara (da mu bude drago) 

27.01.2007.

Sminker(arma)

ARMA je jedan poseban lik pravi je sminker voli rock,metal i rap pravo je bistar i nacitan spika english ko iz rukava .Ima puno raje i miljenik je svima koji ga znaju .24/7 je napolju a ako nije onda je non.stop na msn-u.Voli da klize trenira kosarku play ofu tak sladak je ,nemojte mislit da sam pesko nije meni sladak negu curama hah sala mala eto vidimo se ostavljate zgodnih komentara.

27.01.2007.

Elm@

E ovo je isto luda cura u pozz smislu,voli se zezat sa prijateljima,ima ih ko dlaka na glavi,ludo je zaljubljena,super klize raja je prava,slatka je i lijepa.Pretezno slusa hip hop(rap)i r n b .Voli se druzit sa svima i svi su joj dragi ,malkice je nezgodna, neznam ni ja sta sam mislio ovim al et .Voli dfa igra basket i eto nema sta super cura sve best o njoj

27.01.2007.

Klizanje

E vako da se javim posto je snek zauzet,nesto raja prica da ce se klizanje produziti do kraja godine pa to bi bilo sminka.Odnosno svi bi padali nebi ucili samo bi isli u zetru ali sta ces Sejo mora da zaraduje pa se mora.hehe ko god je za za to da se produzi klizanje nek ostavi sminka koment.Ove godine klizanje je spasilo dosadu u sarajevu da nije njega bilo bi pravo dosadno,eto raja caos ja sam se ispuco snek ce pisat sljedeci vozdrica

27.01.2007.

Vedad

E Vedo prije nisam bio dobar snjim ali svi znamo da je pravo sminka lik dobro igra kose trenira s mnom slusa rep pretezno 2paca ma sve naj pozzz.Sad mi je jedan od naj jarana i pravo se dobro slazemo!!!(peace vedo)!

26.01.2007.

wanted&snek

e vako da se predstavimo KREATORI:WANTED&SNEK

e ukratko pravi smo jarani dali bi zivot jedan za drugog volimo se druzit sa curama i sa prijateljima.Slusamo rap i hip hop i jos kad na to bacimo street basket ma sminka prava.Inace talentirani smo za neke sportove:street basket.fudbal,klizanje i pogotovo smo dobri u onoj igri cupanje celavih za kosu.Inace visimo na msn-u imate ih na bloggu pa mozete nas prihvatit,necete se pokajat eto ostatak slijedi kad napucate preko 50 komentara vidimo se

26.01.2007.

Medena@

e i ovo je cura za sve pohvale,sta da kazem xtra se oblaci slusa sve vrste rocka mrzi skolu ali je ipak odlicna ucenica ima brata mirzu,voli da klize voli da se zajebava ali van skole jer nesmije u skoli ima slatko lice samo da je malikce veca bila bi treba i po eto i sad je treba ali joj hvali ono ipo

26.01.2007.

Sandro

E ovo vam je Sandro najaci mi je lik ujedno i jedan od kingova ovog bloga he is the nigga.Trenira kosarku slusa hip-hop i rep ma raja prava!!!Pozz za mog kinga!!  

By:2 kretaor

26.01.2007.

omar(klizac)

e vako ovo je lud lik DO  jaja budala prava,ali je lik raja prava,voli kosarku pravo, malo se fura na cartera (vinca)sminka je tip oblaci se dobro voli ziku neznam koju slusa ali je obozava 7 je razred ja i zaboravio sam LIK XTRA klize niko mu nije ravan haha ma dobar je on

OMARE :NADAM SE DA CES ME NEKAD POBIJEDIT U BASKETU

26.01.2007.

smrc skola fujjjjj

e vako blizi se skola bljak 1000 zadataka iz fizike pa na to nastavnica bos ,dodala lektire da zabiberi, pa jebo imali sta jos da dadnu sad nesto ko poceo snjieg da pada pa dabogda napado do obrva da neidemo u skolu jos one week ,just one week .e vako da vas vidimo ljudovi .Ko god nevoli skolu i fiziku nek ostavi koment nek napise sta hoce samo da vas vidim koliko vas ima nadam se bice vas dosta eto raja vidimo se

26.01.2007.

Nin@

E ovo je Naida moja najbolja jaranica cura je sminka pravo slusa malo rocka system of down i tako to pretezno r n b.Ima momka ludo je zaljubljena dobro igra kose najdrazi joj je igrac iverson.Za raju je uvijek tu uvijek ce pomoci ma sve naj pozz za legendu ninu!!!

26.01.2007.

h@nicak

eh i ovo je super cura malo je zajebana u pozz smislu ludo je zaljbubljena u...e da vam je znati vecina zna al neka ipak to ostane medju nama sta kazes Hani......da mi predemo na hanu ona je kao sto svi znate xtra drugarica,voli se druzit pravi je frend voli sve sto vole stari haha salim se MLADI, cura je zgodna,pametna vazda je sa rajom i na msn-u visi ko ptica na grani eto ljudovi ako nekome treba njen msn nek se javi KREATORIMA

26.01.2007.

NIna

e vako ja za ovu curu nemam rijeci,to je naravno Nina,super je raja,voli se zajebavat i to pogotovo voli druge da zeza.Treba je prava raja uvijek je tu kad ti treba odlicno klize,voli sportove ,slusa neku vrstu rocka mislim da bi svak pozelio da je ima za prijatelja i napomena:kad je ljuta ni slucajno biti pored nje hahhah salim se!!

26.01.2007.

Prvi post

E ovako ja i moj zesci king Sandro odlucili smo da napravimo jedan pravo sminka blog nadam se da ce vam se svidjeti nas blog bice svega i svacega a kome se nesvidja nek ne gleda!!!Nasi mailovi su sandro_hamsic@hotmail.com i adnanmalisevic@hotmail.com to vam je to!!!Samo za bosance!!


Niggers lifes
<< 01/2007 >>
nedponutosricetpetsub
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


MOJI LINKOVI

MOJI FAVORITI
-

BROJAČ POSJETA
4344

Powered by Blogger.ba